Ajan puutos

Luet parhaimillaan 0 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Viestit
  • #1884
   juju
   Keskustelija

   Hetki yksin , hetki tekemättä mitään, hetki ajattelematta mitään.
   Ei onnistu
   keskittyminen mennyt
   puhelin kokojan kädessä
   Olen yrittäjä ja hoitelen yritystä ja henkilökuntaa ja lisäksi asiakkaita ja kotona on kaksi lasta odottamassa huomiota ja ennen kotiin tuloa yritän ehtiä piipahtaa salilla tai lenkillä tai jos tulee yllättävä asiakas niin lenkki jää.. kun lapset poissa niin uusi ihana aviomies odottaa jonossa huomiota ja koira on toki kokoajan menossa mukana.
   Mikäli jätä jonkin pois niin joku kärsii. Jos jätän lenkin pois niin huomaan että en voi hyvin, alkaa tulla särkyjä ja pää jumittaa vielä enemmän… Mikäli menenkin illalla lenkille niin lapset kärsii tai mies. Mikäli jään töistä pois niin asiakkaat tai työkaverit kärsii.

   Tuntuu etten riitä kenellekään.

   En koskaan katso telkkaria sohvalla, ei ole aikaa Nyt olen maksamassa lauantai iltana laskuja, kun sain keittiön siivottua ja koiran lenkitettyä…Mies mennyt nukkumaan ja lapset isällään. Mutta hairahduin tänne, tuntuu että pakko hetkeksi pysähtyä ja miettiä elämääni.

   Kuulostanko onnelliselta ? Rahaa ihan ok, toki kokajan pitää huolehtia että kaikki toimii, iso vastuu. Lapset terveitä ja ihania ja fiksuja, toki heistä on huolehdittu ja hoidettu. Mies ja avioliitto on ihana, toki vie oman aikansa minulta. Entä minä ? kuulemma ihana ja näitti jne, toki teen töitä sen eteen, kuulemma fiksu ja fiksussydäminen – joskus ollut aikaa lukea paljon.

   Ystävät taas unohdin

   Onko täällä muita joilla kokojan asioita pöydällä ja takaraivossa ja sähköpostissa ja unohduksissa odottamassa ja joille aina tulee karhulaskua vaikka kuinka yrittää kaiken huolehtia ja aina on kuitteja hävinnyt kirjanpidosta. En tiedä riittäisikö yksi ylimääräinen tunti, ehkä yksi ylimääröinen viikko kuukaudessa auttaisi ?

   Ei mitään hidasta elämää todellakaan, pitäisikö olla ? Jos on niin jokin kaatuu ympäriltäni.

   1
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
Luet parhaimillaan 0 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.