Arjen luksusta-ideoita

Hidasta elämää -keskustelu Foorumit Hyvinvointi Arjen luksusta-ideoita

Avainsanat: , ,

Luet parhaimillaan 4 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Viestit
  • #201
   Eevi
   HE-kirjoittaja

   Millaisia tapoja teillä on löytää arkeen pientä luksusta? Itse ainakin näin marraskuussa kaipaan pieniä juttuja, jotka tuovat tavalliseen elämään ihanuutta. Itse tyykkään laittaa kahviin ripauksen piparkakkumaustetta ja kynttilät palaa melkeen aina kotona ollessa.

   Ja kotona olen melkeen aina överi pehmeässä kylpytakissa. Sen lämmössä pimeän kauden läpi jaksaa paremmin.

   Olis kiva kuulla muiden vinkkejä ja ottaa ehkä itsellekin kokeiluun 🙂

   0
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
  • #219
   Nimetön
   Ei-aktiivinen

   Moi Eevi, tosi ihana aihe. Tuntuu, että näin pimeyden keskellä tarvitsee erityisen paljon pieniä iloa tuovia juttuja arkeen! Mun mielestä parasta on kääriytyä iltaisin ison teekupillisen kanssa viltin alle lukemaan. Tykkään myös tehdä lämpimiä ruokia ja välipaloja, kuten puuroja.

   Ps. Kiitos vinkistä, täytyykin kokeilla tuota piparkakkumaustetta kahviin!

   0
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
  • #228
   Eevi
   HE-kirjoittaja

   Todellakin, kaikki pieni ihanuus kunniaan! Ja siis hyvät kirjat kuuluu niin tähän vuodenaikaan. On niin ihanaa jos löytyy kirja, jonka lukemista oikeen odottaa! Nyt luen itse Glennon Meltonin Love Warrior kirjaa toista kertaa ja seuraavaksi ajattelin tarttua Susanna Erätulen uuteen Etsijän kirjaan.

   0
   like
   0
   love
   0
   haha
   1
   wow
   0
   sad
   0
   angry
  • #231
   Angel devil inside me
   Keskustelija

   Lukea kaikkea kirjallisuutta kynttilän valossa tai hämärässä. Piirtää iltaisin. minttu teetä joka viikon päivä eri minttua. Polttaa suitsukkeita välillä syksyn, talven aikana vuodesta ainoastaan. Täl hetkellä luen IT kirjaa uutta painosta eglannin kielellä ja keplo leutokalma trilogia,egyptin/kreikan mytologia kesken. joko silmatrillion tai sormusten herra trililogia perinne ollu lukee kerran vuodessa.

   0
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
  • #235
   Katri
   Ylläpitäjä

   Mun suosikkini pienestä arjen luksuksesta näin viileänä vuodenaikana on jalkakylpy. 😀 Teen yleensä pelkän suolapohjaisen jalkakylvyn (vaihdellen Meine Base -suolan, merisuolan ja epsom-suolan välillä fiiliksen mukaan), joka on sellaisenaankin ihanan rentouttava, mutta joskus lisään esim. eteerisiä öljyjä (ja kesäisin esim. kukkien terälehtiä) tuomaan ekstrahyvää fiilistä. Kylvyn jälkeen kiitän jalkoja vielä hieromalla niihin jotain voidetta ja laittamalla lopuksi villasukat. Ja jalkoja vedessä lillutellessa on hyvä hetki vaikka lukea jotain hyvää kirjaa. 🙂

   0
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
Luet parhaimillaan 4 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.