Jumissa – turhautuminen ja ahdistuminen

Hidasta elämää -keskustelu Foorumit Hyvinvointi Jumissa – turhautuminen ja ahdistuminen

Tämä aihe sisältää 2 vastausta, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Satsal 3 viikkoa, 2 päivää sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #1337

  Pin79
  Keskustelija

  Miten puratte turhautumista ja ahdistusta, kun tuntuu, että on jotenkin jumissa elämässä ja mitään nopeaa ratkaisua asiaan ei ole? Tekisi mieli ottaa etäisyyttä elämäänsä ja lähteä pariksi viikoksi jonnekin kauas, mutta elämäntilanne on sellainen, että ei ole mahdollista. Tuntuu, että kaikki tapahtuu liian hitaasti ja kaikki on liian epävarmaa. En osaa nauttia tästä hetkestä, kun koko ajan jäytää tunne, että täytyisi olla edistämässä asioita, tekemässä jotain asioiden eteen ja halu olla jossain muualla. Elämäntilanne nyt sellainen, että ei vaan ole mahdollista eikä oikein edes tiedä mitä tekisi. Jotain suunnitelmia on, mutta välillä nekin tuntuvat vääriltä. Lisäksi päälle vielä syyllisyys siitä, että ei osaa nauttia hetkestä ja vain onnellisesti keskittyä lastensa kanssa olemiseen.

  Toivottavasti tästä sai nyt jotain selvää.

  4
  like
  0
  love
  0
  haha
  0
  wow
  1
  sad
  0
  angry
 • #1406

  Maria80
  Keskustelija

  Tiedän tarkalleen mitä tarkoitat. Niinkuin itse olisin tekstin kirjoittanut.. Ei minullakaan ole täysin vastausta tuohon muuta kuin oman ajan ja tilan ottaminen ja itsensä kuuntelemiseen rauhoittuminen.. Oma jumitilanne kestänyt kauan ja nyt hieman näkyy valos tunnelin päässä. Omat syyllisyydentunteet kuitenkin välillä tosi suuria, kaikki tuntuu niin itsekkäältä vaikka ei sitä oikeasti olisikaan.. Tai on nimenomaan sitä tervettä itsekkyyttä.

  1
  like
  1
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
 • #1477

  Satsal
  Keskustelija

  Ahdistus on joka päiväinen kaveri. Syön lääkettä mutta se ei auta täysin tilanteeseen. Minua rauhoittaa harrastukset kuten vesijumppa ja askartelu. Äänikirjoja kuuntelen myös ja näin saan ajatukset muualle ahdistuskierteestä. Olisin todella iloinen jos ahdistus helpottaisi ja voisin elää rauhallista arkea.

  0
  like
  0
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.