Kilpirauhasen vajaatoiminta

Hidasta elämää -keskustelu Foorumit Hyvinvointi Kilpirauhasen vajaatoiminta

Avainsanat: 

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  OutiH 4 kuukautta sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #1730

  Sisko
  Keskustelija

  Voinko käyttää Ashawagandhaa?

  0
  like
  0
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
 • #1731

  OutiH
  HE-kirjoittaja

  Ashwagandhan on tutkittu vaikuttavan TSH-hormonin määrään. TSH-hormonin määrä säätelee kilpirauhasen T3- ja T4-hormonien tuotantoa.

  Jos koet kilpirauhasen vajaatoiminnan oireita, mutta et ole vielä saanut asianmukaista hoitoa, niin voit hoitoon pääsyä odotellessasi varovasti kuulostella, toisiko ashwagandha ja kilpirauhasta ruokkivat ravinteet helpotusta oireisiisi. Jos päätät näin toimia, niin suosittelisin käyttämään vakioituja valmisteita kuten esim. Hidasta elämää -ashwagandhauutetta ja TH Intensive tai TH Daily ravintolisää ja aloittamaan pienillä annoksilla.

  Jos sinulla on jo lääkitys, mutta hoitotasapainoa vielä haetaan ja haluat tehdä sen ravintolisiä käyttäen, niin tuotesuositukseni ovat samat kuin edellä, MUTTA niiden aloittaminen ja annosten muuttaminen on suositeltavaa tehdä yhteistyössä hotavan lääkärin kanssa.

  Jos sinulla on kilpirauhasen vajaatoiminta lääkityksellä saatu tasapainoon, niin suosittelen keskustelmaan jonkun ravintolisiin perehtyneen kanssa siitä, miksi ajattelit ashwagandhaa käyttää ja millä muilla keinoilla voisit päästä toivomaasi lopputulokseen.

  0
  like
  0
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.