Mitä teen.

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Viestit
  • #1809
   vaahtoAVAkarkki
   Keskustelija

   En oikein tiedä mitä haluan elämältäni.Ystäviä ei oikein ole.Kavereita enimmäkseen..Eli en tapaa ketään vapaa ajallani tai kukaan ei tule meille, saati en vieraile muiden luona..Juttuseura olisi ihanaa..rakastan nauraa..jota en ole tehnyt pitkiin aikoihin.Valitan vaan nykyään kaikesta.Istun kotona ja muut menee.Mieskin taitaa vaan vihata minua nykyään, kun ei ole kuin hän jolle puhua.Hänkin vaan juo..vihaan sitä hänessä..olen alkanut vihata häntä muutenkin.Vaikka rakastan..lapsia kaksi jotka jo koulussa.kaikki vaan pyörii koko ajan samaa rataa..Harrastuksia ei oikein löydy mieleisiä..tai rahaa millä niitä pitäisi yllä.Kukaan ei viihdy seurassani.Kuuntele juttujani.Haluaisin jo kuolla pois..

   0
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
  • #1810
   Samavain
   Keskustelija

   En ole ammattilainen, mutta kuulostat ehkä vähän masentuneelta. Minulla on masennuksesta ja ahdistuksesta kokemusta ja silloin elämä ja asiat tuntuvat näköalattomilta. Löytyykö kunnastanne matalan kynnyksen keskusteluapua? Terapeutilla käyminen ja puhuminen voi auttaa jo pahimman yli.

   Käytkö muuten missään, mistä voisit saada ystäviä tai juttuseuraa? Onko harrastuspaikkoja tms. jossa voisi olla? Kirjakerhoja, saunaseuroja, sienestys- tai marjastusporukkaa, pyöräilykerhoja, luonnossa liikkujia?
   Muista kuitenkin käydä joka päivä ulkona, ihan vaan istumassa tai tekemässä kevyt kävely.
   Mistä itse olet nauttinut? Voitko tehdä niitä asioita? Itselläni on toipumisaika menossa fyysisestä sairastulisesta ja minun on täytynyt löytää uudelleen asioita joista nautin, niissä rajoissa joita pystyn tekemään. Olen esimerkiksi lukenut kirjoja, askarrellut, tehnyt käsitöitä ja aloittanut uudelleen kirjeenvaihdon. Kirjoittaminen varsinkin auttaa huonoilla hetkillä ja samalla on mahdollista saada uusia ystäviä. Kirjekavereita löytyy esim. sosiaalisena median kirjeenvaihtoryhmistä.

   Toivottavasti tästä on jotain iloa sinulle. Muuten voimia ja parempaa kesän jatkoa ❤️💚

   0
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
  • #1811
   Samavain
   Keskustelija

   Ps. Harrastuksia king löytyy joko käytännössä ilmaisia tai hyvin halpoja. Toivottavasti löydät omasi 😊

   0
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.