Oletko sinä kokenut epävarmuutta ja häpeää ja miten se on vaikuttanut elämääsi?

Hidasta elämää -keskustelu Foorumit Ihminen Oletko sinä kokenut epävarmuutta ja häpeää ja miten se on vaikuttanut elämääsi?

Avainsanat: ,

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Viestit
  • #1240
   HE-toimitus
   Ylläpitäjä

   Oletko sinä kokenut epävarmuutta ja häpeää? Ovatko nämä tunteet estäneet sinua tekemästä jotakin, mitä oikeasti haluaisit tehdä? Lue TÄSTÄ Sanna Wikströmin ja Suvi Bowellanin koskettavat tarinat epävarmuudesta ja häpeästä, ja jaa oma tarinasi.

   Kun teemme yhdessä häpeän näkyväksi, se menettää voimaansa.

    

   1
   like
   5
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
  • #1328
   OneBot
   Keskustelija

   Joskus nuorempana sain kannabiksen kautta vaivaavia ajatuksia omasta erikoisesta isäsuhteestani. Aloin ymmärtää että isäni ei ollut koskaan läsnä kun olin lapsi ja nuori. Minulle ei siis koskaan ollut kehittynyt auktoriteettia ylleni. Vielä tarkemmin sanottuna miehistä auktoriteettia. Tunsin vuosikaudet jonkin olevan irrallaan sisälläni. Elin nuo vuodet tilassa jossa ihmiset eivät olleet minläänlaisessa todellisessa kontaktissa toisiinsa ympärilläni.

   Tunsin häpeää miten ihmiset ovat vain toisistaan irrallaan olevia möykkyjä lihaa ja verta. Minua hävetti koska niin ei saa olla maailmassa mikä muuten on niin kaunis. Tämä tunne johti siihen että koulunkäynti jäi kesken kuten sitten hiljalleen kaikki muukin elämässäni.

   • tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 10 kuukautta sitten OneBot.
   0
   like
   1
   love
   0
   haha
   0
   wow
   1
   sad
   0
   angry
  • #1907
   olli1991
   Keskustelija

   Käytän Vaippoja 24/7 Käytän myös vaippoja apuna itsetyydytyksessä ja painelee vaipan päältä. Ja tarvitsen apua Vaipan Vaihtoon Aina kun Nainen vaihtaa Vaippoja koen mielihyvää. Tarvitseeko hävetä? Hävettää ja surettaa ja itkettää tämä asia paljon. 😥😥☹❤ toivon aiheesta enemmän keskustelu. Haluan päästä häpeästä eroon. Huolestuttaa tämä asia paljon.

   0
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   1
   sad
   0
   angry
Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.