pitkä työmatka 3,5h päivä

Hidasta elämää -keskustelu Foorumit Työ pitkä työmatka 3,5h päivä

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Viestit
  • #576
   bendlaaja
   Keskustelija

   Hei
   haluaisin kuulla miten muut jaksatte pitkiä työmatkoja päivittäin. Itse kuljen junalla kolme ja puoli tuntia päivä, nyt kuuden vuoden ajan. Mielessä on käynyt erosta muutosta ym. Lähtien kaikkea. Omalta paikkakunnaltani ei löydy vakituista työtä vain pätkiä. Asuntolaina pitää kiinni vakituisessa työssä. Puolison työ on kotipaikkakunnalla ja hän ei ole halukas muuttamaan pääkaupunkiseudulle, jossa elämä on kallista myös asuminen. Oman kodin hinnalla emme saisi edes yksiötä espoo-helsinki alueelta vuokrista puhumattakaan mistä ei jää säästöön itselle mitään. Olen todella väsynyt tähän. En jaksa viikonloppuisin pitää yhteyttä tuttaviin ystäviin. Kertokaahan omia kuulumisia ja päätöksiä miten pääsitte radalta pois.

   0
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
  • #1935
   klausfeine
   Keskustelija

   Lopetin työni, koska jouduin käyttämään junia joka päivä Lappeenrannasta Helsinkiin töihin. Aloitin oman taksiliiketoimintani ja asun hyvin, vaikka se on pieni.

   0
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
  • #1937
   MikkaUursunen
   Keskustelija

   Taksitoiminta ei ole kannattavaa nykyään. Siinä on paljon kilpailua. Suosittelen myymään kaikki taksisi ja aloittamaan rakentamisen. Tämä on todellinen kultakaivos! Täältä https://www.truck1.fi/vetopoytaautot voit ostaa itsellesi edullisen käytetyn, erinomaisessa kunnossa olevan kippiauton. Ja jatka sitä mitä haluat yrityksellesi.

   0
   like
   1
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.