Rakkaus ahdistus

Hidasta elämää -keskustelu Foorumit Rakkaus Rakkaus ahdistus

Avainsanat: 

Tämä aihe sisältää 0 vastausta, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Ruusukurki 11 kuukautta, 1 viikko sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #1501

  Ruusukurki
  Keskustelija

  Onkohan jollakulla kokemusta vastaavanlaisesta. Pääosin hyvä olla suhteessa, ja miehen suhteen eteen tekemät teot tai jotkin kauniit sanat tuntuvat yhtäkkiä taivaalta maan päällä, mutta kääntöpuoli on ”keskivertoa pahempi” suu. Sanat, jotka sanotaan kovasti ärtyneenä tai kovaan ääneen, esim. ”miksi ** jääkaapin siivous voi olla niin vaikeaa!” (vaikka pidätte omasta mielestänne huolta/ette kiltteyttänne heitä pois toisen vanhentunutta appelsiinimehua) -niin nämä tilanteet voivat sattua niin paljon yhtäkkiä että vie toimintakyvyn..
  Tiedän että voisi sanoa takaisin, ja joskus sanonkin ja olen kyllä sanonut että nämä sanansa satuttaa ja minä en taas halua rakkaimmalle ihmiselle sanoa mitään pahasti. Hänen mielestään rakkaimmalle ihmiselle pitää sanoa, ja hän haluaa että sanotaan takaisin. Hänkin kuitenkin joskus loukkaantuu jos sanon jostakin hänelle, minkä koen itseäni kohtaan vääräksi.
  Hän on sanonut itsekin, että hänessä voisi olla narsistisia piirteitä, ja tiedän olen luvannut itselleni että narsismia en kestä, mutta silti tuo ihminen on ollut vain tavattoman rakas. Kaikkineen.
  Miten voisin käsitellä tätä tai toimia paremmin, kuin vain sulkeutua?

  1
  like
  0
  love
  0
  haha
  0
  wow
  1
  sad
  0
  angry

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.