Tunnetko sinä sisäistä turvattomuutta elämässäsi?

Hidasta elämää -keskustelu Foorumit Kirjat Tunnetko sinä sisäistä turvattomuutta elämässäsi?

Luet parhaimillaan 3 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Viestit
  • #475
   HE-toimitus
   Ylläpitäjä

   Sisäinen turvattomuuden tunne ajaa usein addiktioihin ja voimakkaaseen tarpeeseen kontrolloida elämää. Siksi eheytyäkseen on tärkeää oppia, miten sisäistä turvaa voidaan lisätä. Millaiset asiat saavat sinut tuntemaan turvattomuutta? Millaisilla tavoilla vahvistat sisäistä turvallisuuden tunnettasi? Mikä ruokkii sinua ja tuo sinulle hyvää oloa?

   Tutustu myös Eevi Minkkisen Ole itsellesi armollinen -kirjaan, lue lisää TÄÄLTÄ.

   • Tätä aihetta muokkasi 3 vuotta, 8 kuukautta sitten HE-toimitus.
   • Tätä aihetta muokkasi 3 vuotta, 8 kuukautta sitten HE-toimitus.
   • Tätä aihetta muokkasi 3 vuotta, 5 kuukautta sitten HE-toimitus.
   1
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
  • #1011
   Milla
   Keskustelija

   Tällä hetkellä, minua petettiin parisuhteessa, annoin toisen mahdollisuuden ja olisimme väliaikaisesti muuttaneet yhteen, mutta sitten iski todellisuus että ei tämä ole sitä mitä haluan ja etten pettämisen jälkeen oikeasti rakastanut. olen tuntenut sitä aikaisemmin, mutta en pitkään aikaan tai liekkö koko entisen parisuhteen ajan.. edellisessä suhteessä tulin kummpanistani todella riippuvaiseksi muutettuamme yhteen, se johtui luultavasti läheisriippuvuudesta.. nyt en tunnistanut itsestäni olevani läheisriippuvainen

   2
   like
   1
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
  • #1014
   Timanttina
   Keskustelija

   Erottuani vastoin omaa tahtoani pitkästä parisuhteesta, huomasin asioita prosessoituani, että tunsin selvästi sisäistä turvattomuutta suhteen aikana. Minun oli tiedettävä kaikesta kaikki, huolehdin omat ja muiden asiat, tein kaiken mielummin etukäteen kuin viime tipassa, koti oli tiptop ja olin tosi stressaantunut muutoksista ja siitä jos asiat eivät menneet kuten halusin.
   Kun maailma romahti kokonaan eron myötä, ei minulla ollut voimia kontrolloida kaikkea entiseen malliin. Oli myös opeteltava toimimaan niin, että en voinut tietää kuin omista asioistani. Maailma osoitti minulle, että en voi kontrolloida juuri mitään, joten pikkuhiljaa aloin hyväksyä sen ja huomasin, että se on vapauttavaa. Toki samalla vapauduin huonon suhteen paineista, hyvä olo hiipi entistä useammin luokseni eikä minun enää tarvitse kontrolloida kaikkea. Edelleen välillä olo on kurja, mutta silloin teen yleensä jotain mistä pidän. Käyn tapaamassa ystävää, hierojalla, harrastuksissa tms.

   7
   like
   2
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
  • #1023
   Kirsikka
   Keskustelija

   Minulle tuo turvattomuuden tunteen se, etten viihdy työssäni, enkä pysty mielestäni muuttamaan asiaa mitenkään. Palkka on tärkeä, en pärjäisi peruspäivärahalla.
   Tosin tiedän, että elämä on lyhyt ja työmatkalla aina mietin miten voisin , ja voisinko pärjätä ilman palkkaa. Olen jumissa, kun en löydä ratkaisua asiaan.
   Koulutukseni ei riitä muihin töihin.

   0
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   3
   sad
   0
   angry
Luet parhaimillaan 3 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.