Uskottomuuden käsittely

Hidasta elämää -keskustelu Foorumit Ihminen Uskottomuuden käsittely

Avainsanat: 

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Viestit
  • #1488
   Ghoster
   Keskustelija

   Mieheni ihastuminen ja uskottomuus paljastui pari kuukautta sitten. Noin kuukausi sitten he lopettivat yhteydenpidon. Mieheni haluaa yrittää yhdessä parisuhteemme korjaamista. Olemme käsitelleet asiaa yhdessä ja erikseen, välillä paremmin ja välillä huonommin. Tarkoituksena on mennä pariterapeutille piakkoin.
   Nyt mieheni haluaa keskustella tapahtuneesta suhteesta tämän toisen naisen kanssa. Esimerkiksi siitä että mitä tämä suhde merkitsi tälle toiselle. Minua pelkkä ajatuskin siitä ahdistaa ja satuttaa.
   Mitä minun pitäisi tehdä? Onko keskustelusta toisen naisen kanssa hyötyä miehelleni, vaikka hän ei ole vielä käsitellyt omia asioitaan ja suhteen merkityksestä itselleen?

   • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta sitten Ghoster.
   0
   like
   0
   love
   0
   haha
   1
   wow
   2
   sad
   0
   angry
  • #1495
   Jasamiina1
   Keskustelija

   Mielestäni miehen ei pitäisi pitää enää yhteyttä häneen, mikäli haluaa sinun kanssasi olla. Omasta kokemuksesta voin sanoa että ”kerran kun pettää, pettää toisenkin kerran”. Itse olen joutunut pettymään useasti kun mieheni kirjotellut toisen kanssa, karannut tielle tietämättömille, vaikka vain illaksi mutta silti.
   Sinuna en antaisi uutta mahdollisuutta hänelle, varsinkaan sen naisen kanssa sovittelulle!
   Ansaitset parempaa ja jossain odottaa sinuakin se oikea, mikäli päätätte lähteä eri teille!
   Kaikkea hyvää sinulle!

   2
   like
   1
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
  • #1496
   Tuula
   Keskustelija

   Pitkälti olen samaa mieltä ”Jasamiina1” kanssa, elämässä kaikenlaista nähneenä. Tuli mieleeni, olisiko sinulla rohkeutta ehdottaa miehellesi, että keskustelisitte yhdessä ko. naisen kanssa? Siinä näkisit, miten miehesi tähän suhtautuu. Osoittaist oman voimasi ja tämä olisi hyvä jämäkkyysharjoitus myös sinulle itsellesi. Osaisit varmaan naisen nähdessäsi tulkita, onko siellä suunnassa vielä kiinnostusta….

   Jos miehesi hyväksyy ko. ehdotuksen, se voisi tarkoittaa, että hän haluaa aidosti puhdistaa pöydän. Ellei suostu tähän, se voisi tarkoittaa, että liekki vielä kytee.

   Mihin päädytkin, toivotan sinulle voimaa ja valoa!

   1
   like
   0
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.