Vetovoima suhteessa

Hidasta elämää -keskustelu Foorumit Rakkaus Vetovoima suhteessa

Avainsanat: ,

Luet parhaimillaan 0 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Viestit
  • #1009
   Marique
   Keskustelija

   Vastaikään ilmestyneen artikkelin Vetovoiman ansat, havahduttamana olen hämmentyneenä mietiskellyt näitä juttuja. Minulla on nyt elämässäni ihminen, jonka kanssa arkisuhde sujuu loistavasti- pelaamme hyvin yhteen,saumatonta toimintaa yhteiseen tavoitteeseen, näkemykset ja tavat hoitaa perhettä samat, keskusteluyhteys näissä loistava. Rakkaus pamahti mukaan rajuna heti alussa. roihusi niin ettei toisesta voinut päästää irti. se ”löytämisen riemu” sellaisesta ihmisestä ja suhteesta, jota on ikäänkuin halunnut koko elämänsä.

   Sitten hiukan myöhemmin arki vie mukanaan, perheen kanssa esiintyy paljon haastetta (monta lasta ja erityinen) se toiseen uppoutuminen vähenee, ja minulle tulee hätä. Tässäkö tämä nyt oli? Missä ne polttavat tunteet, tajunnan räjäyttävä onnellisuus (lue-hurmio) Alan ahdistua, oliko tämä nyt kumminkaan oikeaa…Saan aikaiseksi keskivaikean kriisin muutamaksi päiväksi, jonka aikana koetan kertoa tunteistani,ja huomaan samalla, että tunneasioissa emme puhu samaa kieltä. Se mitä minä olen oppinut tarvitsemaan rakkauden vakuutteluiksi, ei ole hänelle niin tarpeellisia, että kykenisi edes suitsuttamaan minua sellaisella. Hän näyttää rakkautta eri lailla, ja minä ahdistun, kun se ei ole sitä mihin tottunut. Tai se, että hän ei lue minua siten, kuin olen tottunut minua luettavan, hän ei tajua kuinka paljon haluan ja rakastan- itse kyllä skannaan hänestä tunnetiloja ja kaikkea. On vaikeaa ymmärtää, että tällä ihmisellä on samat tunteet,vaikkei niistä huutele koko ajan.

   Mikä ongelma tässä siis on?? Nauran itselleni. Olen tottunut erilaiseen, mutta niissä suhteissa oli myös se negatiivinen kääntöpuoli, kun kaikki oli niin tunnepitoista,sitten ne pahatkin asiat. Minä olen tunteilla elävä voimakkaasti, elän kaiken. Mieheni on erilainen, mutta niin rakas. Se tässä hämmentääkin, kuka tässä on järkensä menettänyt?

   Minulla on kai nyt edessä uuden oppiminen, sillä olen halunnut rauhallista ja tasapainoista perhe-elämää, ja ymmärsin tuon kirjoituksen luettuani, että vetovoiman ansa on voinut johdattaa minut aiemmin väärille urille ihmisten kanssa joiden kanssa on ollut rajuja tunteita, joka samalla vienyt sen balanssin.

   Tunnen oloni ihan höhläksi nyt!

   0
   like
   2
   love
   0
   haha
   0
   wow
   0
   sad
   0
   angry
Luet parhaimillaan 0 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.