Eevi

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Kun "kaikki" kriisit pamahtavat lähes samaan syssyyn. Miten selvitä? #425
  Eevi
  HE-kirjoittaja

  Moikka ja paljon voimia ja armollisuutta tilanteeseen!Olet kyllä kokenut tosi paljon ja varmasti kenellä hyvänsä olisi vastaavassa tilanteessa voimaton olo.

  Varsinkin mega vastuuntuntoiselle myös ns. toipuminen ja hyvinvointia kohti meneminen voi vaan tuottaa lisää stressiä. Olen itse ollut addiktoituntut pakonomaiseen terveyden tavoitteluun ja myös itsensä kehittämiseen. Luulin, että minun täytyy olla olla positiivinen, viisas, kiitollinen ja nähdä tilanteet oppeina. Samalla kun ne aikeet oli hyviä, ohitin isosti inhimillisiä tunteitani. Sitä että koin väsymystä, pettymystä, vihaa ja suruakin. Sitä että minäkin kaipaan tilaa olla joskus heikko, väsynyt ja kannateltuna.

  Joskus suuri armollisuuden teko itselle voi olla se, että ei yritä niin kovin.
  Minä yritin toipua unettomuudesta pakotetuilla meditaatiolla. No eihän se ihan nappiin mennyt. Sitten vaan täytyi alkaa hyväksymään, että nyt en nuku, olen väsyneempi ja sitten seuraavana päivänä teen vaan sen minimin mitä jaksan.

  Suuresti armoa ja lämpöä sinulle lähetellen.
  Eevi

  0
  like
  0
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
  vastauksena käyttäjälle: Arjen luksusta-ideoita #228
  Eevi
  HE-kirjoittaja

  Todellakin, kaikki pieni ihanuus kunniaan! Ja siis hyvät kirjat kuuluu niin tähän vuodenaikaan. On niin ihanaa jos löytyy kirja, jonka lukemista oikeen odottaa! Nyt luen itse Glennon Meltonin Love Warrior kirjaa toista kertaa ja seuraavaksi ajattelin tarttua Susanna Erätulen uuteen Etsijän kirjaan.

  0
  like
  0
  love
  0
  haha
  1
  wow
  0
  sad
  0
  angry
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)