Hennamaria

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Mitä rakkaus sinulle merkitsee? #1017
  Hennamaria
  Keskustelija

  Hyvin sanottu Harri!!

  0
  like
  5
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
  vastauksena käyttäjälle: Mietteitä yksinolosta #1016
  Hennamaria
  Keskustelija

  Olen jo aiemmin jo kirjoitellutkin tästä aiheesta mutta nyt selasin taas näitä viestejä.
  Marjukan kanssa sama tilanne, siis en ole omasta tahdostani yksin. Eron tosin aikoinaan halusin minä, sillä olin aviossa hyvin hyvin yksin. Kaipaan parisuhdetta tai sellaista ystävää kenen kanssa voi viettää aikaa erilaisissa tapahtumissa tai harrastusten parissa. Naispuoliset ystäväni ovat parisuhtessa niin tapaamiset jää vähiin. Joskus yksinolo tuntuu ihan hyvältä mutta sitten tulee hetkiä jolloin niin kaipaisi ystävää/kumppania.

  1
  like
  0
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
  vastauksena käyttäjälle: Mietteitä yksinolosta #851
  Hennamaria
  Keskustelija

  Olen yksinelävä ihminen enkä enää työelämässäkään joten ihmiskontakteja on hyvin vähän. En ole aina ollut tällaisessa tilanteessa mutta nykyään kun elämään on tullut vastoinkäymisiä, sairastelua niin ystävät kaikonneet ja itse ei pääse aina lähtemään virkistymään itseään kotoa pois. Elämästä on tullut hyvin yksinäistä.
  Olen miettinyt nuoruusvuosinani jolloin tällaista ei ollut ollenkaan. Silloin saattoi olla suorastaan ihanaa kun sai olla yksin ja nauttia hiljaisuudesta. Nyt on asiat toisin, yksinäisyys syö sisintä pahemman kerran. Ja kaikkein pahimmalta tuntuu sitten kun joku vielä sanoo ettei saisi tuntea yksinäisyyden tunnetta kun on yksin. Onhan nyt paljon ollut kirjoituksiakin että yksinäisyyteen voi jopa kuolla. Minä uskon tuohon, sillä tämä yksinäisyys kyllä tuntuu pahalta kuin jokin vakava sairaus.

  0
  like
  1
  love
  0
  haha
  0
  wow
  4
  sad
  0
  angry
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)