Juless

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Juless
  Keskustelija

  Vaikeinta minulle on ollut löytää sopivaa työtä sekä parisuhdetta. Tylsistyn ja turhaudun varsinkin parisuhteessa helposti, jos kumppani ei osaa keskustella ja iloita kanssani maailman ihmeistä. Kaipaan usein syvällisiä keskusteluja tai aiheita edes vähän arjen yläpuolelta. Minulle ei riitä, että puhumme vain jostain, mitä näemme juuri sillä hetkellä tai jos päivän mehukkain juttu oli kertomus työpäivästä.
  Vaikeaa on myös pysäyttää kehää kieppuvat negatiiviset ajatukset, jotka pongahtavat päähän herättyäni yöllä tai matkustaessani julkisilla rankan työpäivän jälkeen kotiin. Saatan ahdistua ajatuksista kotona niin, että istun paikallani koko keho jännittyneenä vatsaa myöten hengittäen pinnallisesti. Päässä pyöriviin ajatuksiin liittyy myös asioiden ylianalysointi. Saatan ystävän tapaamisen jälkeen käydä keskustelujamme bussissa läpi ja yks kaks muistan jonkin ystäväni ilmeen tai eleen, joka kertoi että sanoin mahdollisesti jotain väärin. Yritän korjata tilannetta jo paikan päällä ja vaikka kävisimme asian läpi, häpeän ja kadun virhettäni vielä yksin illalla kotona. Sitten päähän pälkähtää vanhojakin mokia ja uneton yö on taattu.

  Parasta herkkyydessä on olla hyvä ihmistuntija ja arvostettu ystävä. Luovuuttani, rauhallisuuttani ja jatkuvaa uusien asioiden oppimistani arvostetaan läheisteni keskuudessa ja rakastan jakaa osaamistani myös heille.
  Osaan elää hetkessä ja nähdä asioiden hyvät puolet, arvostan jokaista kahvikupillista tai mahdollisuutta kävellä merenrannalla. Jopa harmaita sadepäiviäkin.

  4
  like
  1
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
  vastauksena käyttäjälle: Mikä on sinun voimalauseesi? #1481
  Juless
  Keskustelija

  ”Polku on tässä kaiken aikaa, aivan jalkojesi alla.”

  Joskus saan itseni kiinni ajattelemasta, että valitsin elämässä väärin ja kaduttaa. Sitten tulee aina mieleen lause ”Et voi estää surun lintuja lentämästä pääsi yli, mutta voit estää niitä pesimästä hiuksiisi.”

  Toisin sanoen, suru tarvitsee pysähtymisen ja on ok miettiä seuraavaa siirtoa. Lopulta lähden taas liikkeelle ja polusta tulee elämän uusi vaihe. Oikeita polkuja ne joka tapauksessa ovat.

  4
  like
  3
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)