Timanttina

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Miltä yksinäisyys tuntuu? #1062
  Timanttina
  Keskustelija

  Minulla on lapsi ja ystäviä. Silti tunnen oloni yksinäiseksi välillä. Joskus silloin kun lapsi on isällään tai huitelee omissa menoissa. Joskus vaikka olen ihmisten seurassa mutta huomaan, että ketään ei oikeasti kiinnosta. Joskus iltaisin, kun käyn yksin nukkumaan.
  Se tuntuu siltä, että kukaan ei tarvitse minua. En tiedä, miksi kenenkään pitäisi edes tarvita, ehkä kuvittelen, että se tekisi minusta jotenkin arvokkaamman.
  Onneksi yksinäisyyden tunne ei ole vieraanani jatkuvasti.

  16
  like
  2
  love
  1
  haha
  0
  wow
  9
  sad
  0
  angry
  vastauksena käyttäjälle: Mikä on sinun voimalauseesi? #1058
  Timanttina
  Keskustelija

  Kaikella on tarkoituksensa.

  10
  like
  7
  love
  0
  haha
  1
  wow
  0
  sad
  0
  angry
  vastauksena käyttäjälle: Mitä rakkaus sinulle merkitsee? #1015
  Timanttina
  Keskustelija

  Luulin joskus, että rakkaus on jotain, jota minä tunnen ihmistä kohtaan joka on rakastettava. Sellainen, joka huomioi, on luotettava, hyväksyy minut jne. Ja joka rakastaa minua. Luulin, että rakkaus ei syty tai kuolee, jos nuo asiat eivät täyty. Erinäisten vaiheiden jälkeen olen alkanut muodostaa täysin uutta ajatusta siitä, mitä rakkaus mahtaa olla.

  Rakkauden kohteen ei tarvitse olla rakastettava, rakkaus voi silti olla olemassa. Rakkauden kohde voi olla kaukanakin, minun ei tarvitse sitä omistaa ja rakkaus voi silti olla olemassa. Rakkaus on tunne/kokemus, että haluaa sen kohteelle vain hyvää. Itseä kun rakastaa, haluaa ja sallii hyvää itselle, toista kun rakastaa, haluaa ja sallii hyvää toiselle. Rakkauden määrä ei ole rajattu, rakkautta voi tuntea useaa henkilöä kohtaan. Romanttinen- tai parisuhderakkaus sekoitetaan minusta usein tarpeisiin,joita toivotaan toisen täyttävän rakkauden nimissä.

  0
  like
  1
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
  vastauksena käyttäjälle: Tunnetko sinä sisäistä turvattomuutta elämässäsi? #1014
  Timanttina
  Keskustelija

  Erottuani vastoin omaa tahtoani pitkästä parisuhteesta, huomasin asioita prosessoituani, että tunsin selvästi sisäistä turvattomuutta suhteen aikana. Minun oli tiedettävä kaikesta kaikki, huolehdin omat ja muiden asiat, tein kaiken mielummin etukäteen kuin viime tipassa, koti oli tiptop ja olin tosi stressaantunut muutoksista ja siitä jos asiat eivät menneet kuten halusin.
  Kun maailma romahti kokonaan eron myötä, ei minulla ollut voimia kontrolloida kaikkea entiseen malliin. Oli myös opeteltava toimimaan niin, että en voinut tietää kuin omista asioistani. Maailma osoitti minulle, että en voi kontrolloida juuri mitään, joten pikkuhiljaa aloin hyväksyä sen ja huomasin, että se on vapauttavaa. Toki samalla vapauduin huonon suhteen paineista, hyvä olo hiipi entistä useammin luokseni eikä minun enää tarvitse kontrolloida kaikkea. Edelleen välillä olo on kurja, mutta silloin teen yleensä jotain mistä pidän. Käyn tapaamassa ystävää, hierojalla, harrastuksissa tms.

  7
  like
  2
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
  vastauksena käyttäjälle: Mistä sinä unelmoit? #742
  Timanttina
  Keskustelija

  Sisäisestä levollisuudesta.

  0
  like
  0
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)