Tuula

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Ahdistava mustasukkaisuus #1497
  Tuula
  Keskustelija

  Onko sinulla itselläsi käsitystä siitä, mistä tuo epävarmuus tulee? Arvostatko ja hyväksytkö itse itsesi? Mitä ovat ne juurisyyt, jotka aiheuttavat tuon tunteen, jota kuvasit; pelon, epävarmuuden, luottamuksen puutteen, riittämättömyyden tunteen? Ne kun voisit avata itsellesi, voisi tilanne helpottua.

  Kuten itsekin totesit, se energia, mikä suhteessa nyt on, voi tarttua toiseen ihmiseen, eikä tilanne ainakaan parane. Epävarmuus ja teeskentely kun vievät niin paljon energiaa, jonka voisi käyttää positiivisesti suhteen kehittämiseen.

  Oletko keskustellut ongelmastasi ja tunteistasi kumppanisi kanssa? Onko sinulla mahdollisuus hankkia tarvittaessa ammattimaista keskusteluapua?

  Joskus jo oma avautuminen ja omista tunteista aidosti ja rehellisesti kertominen voi auttaa. Jos olisin sinun tilanteessa, lopettaisin tuon näyttelemisen ja avautuisin kumppanille.

  Toivon sinulle voimia ja parempaa tunnetilaa tulevaisuudessa!

  1
  like
  0
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
  vastauksena käyttäjälle: Uskottomuuden käsittely #1496
  Tuula
  Keskustelija

  Pitkälti olen samaa mieltä ”Jasamiina1” kanssa, elämässä kaikenlaista nähneenä. Tuli mieleeni, olisiko sinulla rohkeutta ehdottaa miehellesi, että keskustelisitte yhdessä ko. naisen kanssa? Siinä näkisit, miten miehesi tähän suhtautuu. Osoittaist oman voimasi ja tämä olisi hyvä jämäkkyysharjoitus myös sinulle itsellesi. Osaisit varmaan naisen nähdessäsi tulkita, onko siellä suunnassa vielä kiinnostusta….

  Jos miehesi hyväksyy ko. ehdotuksen, se voisi tarkoittaa, että hän haluaa aidosti puhdistaa pöydän. Ellei suostu tähän, se voisi tarkoittaa, että liekki vielä kytee.

  Mihin päädytkin, toivotan sinulle voimaa ja valoa!

  1
  like
  0
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
  vastauksena käyttäjälle: Mikä on sinun voimalauseesi? #1084
  Tuula
  Keskustelija

  ”Kun en TIETOISESTI tee pahaa kenellekään, voin olla oma aito itseni.”

  Tämä tarkoittaa, että minun ei tarvitse esittää jotain, mitä en ole. Voin tehdä asioita ja sanoa suoraan oman mielipiteeni miettimättä, mitä muut siitä ajattelevat. Jos joku pahoittaa mielensä, se on hänen oma tunnetilansa, josta minä en ole vastuussa. Vastaan vain omista ratkaisuistani ja sanomisistani.

  Tämän ymmärtäminen aikanaan vapautti suunnattomasti energiaani oleelliseen.

  13
  like
  2
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
  vastauksena käyttäjälle: Miten tsemppaat itseäsi ja muita huonona päivänä? #904
  Tuula
  Keskustelija

  Itseäni on lohduttanut huonoina ja vaikeina aikoina syvempi ymmärrys siitä, että elämään kuuluu jin ja jang; hyvät kaudet ja huonot kaudet. On normaalia, että ne vaihtelevat ihmisen elämässä. Olen yrittänyt oppia vaikeista kausista sen, mitä nyt pitää oppia tästä kokemuksesta. Ja sitten olen yrittänyt välttää samoja virheitä jatkossa. Aina se ei ole onnistunut, sitten ”Siperia opettaa”-metodi on käynnistynyt uudestaan. Se on rankka, mutta tehokas opetusmenetelmä….

  Olen myös joutunut miettimään omia arvojani ja huomannut, että kun voi elää mahdollisimman paljon niiden mukaan, elämä sujuu helpommin ja tuskattomammin. Voi nukkua yönsä rauhassa, kun ei suostu tekemään asioita, jotka ovat omien arvojen vastaisia.

  Kannattaa hakeutua niiden ihmisten seuraan, joiden energia voimauttaa ja ilahduttaa sinua ja pysyä poissa sellaisesta seurasta, joka syö sinun omaa energiaasi. Ja kannattaa pyrkiä tekemään mahdollisimman paljon niitä asioita, joissa oma sydän laulaa.

  0
  like
  0
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
  Tuula
  Keskustelija

  ”Kulje tyynenä melun ja kiireen keskellä ja muista, mikä rauha onkaan hiljaisuudessa. Pysy hyvissä väleissä kaikkien kanssa, niin pitkään kuin se alistumatta on mahdollista. Puhu totuudesta hiljaa ja selkeästi, ja kuuntele toisia, sillä kaikilla on tarinansa. Karta äänekkäitä ja riidanhaluisia, sillä he ovat kiusana hengellesi. Jos vertaat itseäsi muihin, niin älä tule turhamaiseksi tai katkeraksi, sillä aina on ja tulee olemaan suurempia ja pienempiä persoonallisuuksia kuin sinä.

  Iloitse suorituksistasi, samoin kuin suunnitelmistasi. Ole kiinnostunut omasta urastani, vaikka se olisi vähäpätöinenkin. Se on kuitenkin vankka kiinnekohta ajan vaihtelevissa kohtaloissa. Ole varovainen liikeasioissa, sillä maailma on kieroutta täynnä – älä silti sulje silmiäsi hyveiltä. Monet ponnistelevat korkeisiin päämääriin ja elämä on täynnä sankaruutta.

  Ole oma itsesi, äläkä pelkää olla hellä. Älä suhtaudu kyynisesti rakkauteen, sillä kaiken arkipäiväisen roudan keskeltä se nousee kuin ruoho….tuoreena joka kevät.

  Ota opiksesi vuosien neuvot ja luovu sopuisasti nuoruuden leikeistä. Paljon turhaa pelkoa syntyy väsymyksessä ja yksinäisyydessä. Ole sovussa luojasi kanssa, millaiseksi hänet sitten kuvitteletkin. Ole sovussa sielusi kanssa, olkoot ponnistelusi ja toiveesi mitkä tahansa.

  Maailmassa on paljon petosta, riistoa ja särkyneitä unelmia, mutta se on sittenkin Kaunis Maailma.”

  Tuntematon ajattelija vuodelta 1692

  • tätä vastausta muokkasi 3 vuotta, 4 kuukautta sitten Sanna.
  1
  like
  8
  love
  2
  haha
  0
  wow
  1
  sad
  1
  angry
  Tuula
  Keskustelija

  Voi kun näitä on niin paljon, tässä vain muutama;

  ”Kun sydämesi on surullinen ja olet kadottanut tiesi,
  astu sisällesi saadaksesi apua. Sydämesi puhuessa totuutensa, et voi
  epäonnistua.”
  Kirjasta Shamanismin salaisuudet, Jose ja Lena Stevens

  ”Alitajuntani luova viisaus tietää, mikä minulle on parhaaksi. Se suuntautuu aina elämää kohti ja paljastaa minulle oikean päätöksen, joka on minulle ja kaikille asianosaisille siunaukseksi. Kiitän vastauksesta, jonka tiedän saavani.”
  Alitajuntasi voima, Joseph Murphy

  0
  like
  7
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
  vastauksena käyttäjälle: Koetteko epämääräistä taustalla olevaa huolestuneisuutta tai alavirettä? #275
  Tuula
  Keskustelija

  Hei, tuttu tunne tällainen epämääräinen ahdistus, varsinkin nuorempana sitä oli usein. Itse sain apua mieluisista harrastuksista. Löysin paratieteen, fengshuin ja reikin, aloin opiskella niitä ja innostuin. Tutustuin omaan sisimpääni, omiin vahvuuksiini ja kehityskohteisiini. Huomasin levollisuuden ja harmonian astuvan sydämeeni, vaikka juuri samoihin aikoihin koin työpaikan menetyksen ja muita kovia juttuja. Sain voimaa näistä harrastuksistani.
  Jokaiselle olisi tärkeää löytää se oma juttu, jossa sydän laulaa, koska jokainen olemme yksilöitä. On hyvä välttää tilanteita ja ryhmiä, joissa liikkuu ns. huonoa energiaa. Olemme itsekin energiaolentoja ja erilaisille värähtelyille alttiita, siksi kannattaa hakeutua ympäristöön, joka tuntuu ravitsevan ja voimauttavan meitä. Itse en ole ollenkaan sosiaalisessa mediassa juuri tämän takia. Siellä se onnellisuus on epäaitoa ja teeskentelyä. Nykyisin kannattaa olla tarkkana myös median valeuutisten kanssa. Eli meiltä kaikilta kysytään medialukutaitoa ja se pätee myös sosiaaliseen mediaan.

  0
  like
  0
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
  vastauksena käyttäjälle: Rakkauden puute #274
  Tuula
  Keskustelija

  Hei Jarkko, pohdiskelet tärkeää asiaa ja et ole sen kanssa yksin. Olet saanutkin hyviä vastauksia ja itsekin vastasit itsellesi, kun totesit, että ensin pitää oppia rakastamaan itseään. Se on mielestäni kaikkein tärkeintä. Sinä et ole vastuussa vanhempiesi kokemuksista eivätkä ne saa määritellä sinun onneasi. Liian usein kuvittelemme, että onni ja rakkaus tulee ulkopuolelta, toisen ihmisen taholta. Toki se on tärkeää, mutta ensin meidän tulee olla sinut itsemme kanssa, vasta sitten voimme rakentaa terveen suhteen toiseen ihmiseen. Voisin suositella sinulle luettavaksi klassista itsetuntemuksen opasta, Joseph Murphyn Alitajuntasi voima-kirjaa. Omat ajatuksemme ovat sitä salaperäistä, voimakasta ja toimivaa energiaa, jota voimme käyttää luomisen välineenä. Mihin keskityt, se lisääntyy. Mitä energiaa heijastat itsestäsi ulospäin, sitä saat itsellesi takaisin. Kannattaa siis keskittyä heijastamaan vain hyvää energiaa.
  Toinen hyvä kirja, jos haluat ymmärtää, mitä romanttisessa rakastumisessa tapahtuu, on Francesco Alberonin Rakastuminen.
  Olet jo matkalla, kun pohdit tällaisia asioita ja uskallat sanoa ne ulos. Lähetän Sinulle Iloa ja Valoa, Voimaa ja Innostusta. Ja muista, nämä matkat yleensä kestävät läpi koko elämän, joten ole pitkäjänteinen-:).

  2
  like
  0
  love
  0
  haha
  0
  wow
  0
  sad
  0
  angry
Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)